January 6, 2022

Laura & Shahaf – Trouwen in Antwerpen

the end.

2 oktober 2021, de tweede keer dat Laura & Shahaf hun liefde konden vieren, een tweede keer trouwen, nu in Antwerpen.

How it started

In juni 2021 contacteerde Laura me met de vraag of ik hun huwelijk kon fotograferen. We deden een kennismakingsgesprek via video want ze wonen in Israël. Daar waren ze al getrouwd maar hadden het ook graag officieel gemaakt in België. De klik was er. En zo stond ik die zaterdagochtend klaar om ze in levende lijve te ontmoeten. Klaar om de dag samen te spenderen.


De locatie was nu Antwerpen en niet in Israël waar ze anders wonen. Familie en vrienden waren afgezakt, zelfs meegekomen vanuit Israël, en dat was het belangrijkste van de dag dat het een feest ging worden van de liefde en vriendschap. Er werd uitbundig geknuffeld bij het weerzien of bij nieuwe ontmoetingen. Iedereen was er voor Laura & Shahaf, direct een band die gecreëerd was.

Deel 1: het officiële deel

Het gezelschap van de trouw in het Felix pakhuis in Antwerpen

Het Felix Pakhuis was het toffe decor voor hun burgerlijke trouw. Na een korte dienst, met de nodige vertalingen ertussen, was het ook hier officieel, man en vrouw!
Ondertussen was het middag en tijd om de magen te vullen met een lekker lunch bij Storm aan het MAS.
https://www.cafe-storm.com/

Omdat ze al wat trouwfoto’s hadden maakten we er tussendoor een aantal zodat ze al hun tijd aan hun gezelschap konden spenderen. Ik had geluk dat we aan het mooie Museum aan de Stroom in de stad Antwerpen zaten zodat we een heel deel verschillende beelden konden maken.


Voor het feest en de ceremonie hadden ze het Mika gekozen. Een mooie zaal gelegen op het gelijkvloers van het Middelheimkasteel https://mi-ka.be/.

Deel 2: Tijd voor een feestje

Vrienden en familie die leuke speeches gaven, het koppel dat iedereen tot tranen beroerde met hun geloften en een traditie die ze op hun eigen manier deden.

Het werd een gezellig feest waar uitbundig gedanst werd, iedereen genoot van van een biertje en midnight frietjes, veel gelachen werd. Opzet geslaagd, nog een keertje trouwen en gewoon samen kunnen zijn, dat was het belangrijkste want twee dagen later vertrokken ze weer richting Israël.

Weer met nieuwe herinneringen en een hart gevuld met zaligheid.

Meer trouwerijen, check hier https://karenvanlierde.com/portfolio